Citrontrifli med hindbær og bagt hvid chokolade

En herlig påskedessert, som en variation af citronfromagen.
Ikke kaloriefri, men heller ikke vildt syndig!



2,5 dl piskefløde
2,5 dl Skyr
2 spsk. flormelis
20 dråber Stevia (eller mere flormelis, Sukrin flormelis ell. sødestof efter eget valg)
4 makroner
1 øko citron
16 friske eller frosne hindbær
1 tsk. lakridspulver
lidt frysetørret bær
50 g hvid chokolade (Bag evt. 100 g og gem resten til en anden dessert)

Hak det hvide chokolade, læg det på bagepapir på en bageplade og bag det 10 minutter ved 150 grader. Afkøl.




Riv citronen og pres saften af den.
Pisk fløden til let skum, pisk sødestof, citronskal, citronsaft og Skyr ind i fløde.
Knus de 4 makroner.
Læg et lag mousse i 4 portionskåle eller glas, læg 4 hindbær på, læg et lag mousse mere, læg knust makron på, og læg det sidste lag mousse på. Sæt på køl til desserten skal spises.
Pynt med det bagte hvide chokolade, lidt lakridspulver og lidt frysetørret bær lige før serveringen.

Kommentarer